آجیل

راهنمای خرید پسته

راهنمایی خرید پسته در خشکبار پروینی

همان‌طور که می‌دانید پسته یکی از گران‌ترین آجیل‌ها و خوش‌طعم‌ترین آن‌هاست. این محصول از کشورهای آسیایی و خاورمیانه به دیگر نقاط جهان صادر می‌شود. خوشبختانه ایران هم به‌عنوان یکی از تولیدکنندگان اصلی این آجیل شناخته شده است. اما در میان تنوع زیاد فروشگاه‌های عرضه‌کننده پسته، پیداکردن مرکزی مطمئن برای خرید پسته باکیفیت بسیار مشکل است؛ ازاین‌رو ما در ادامه این مطلب قصد داریم تا شما را با بسیاری از روش‌های تشخیص پسته مرغوب آشنا سازیم. در ادامه با خشکبار پروینی همراه باشید.

پسته

پسته نه‌تنها دارای ظاهری لوکس و جذاب است؛ بلکه فواید بسیار زیادی برای سلامت بدن ما دارد. پسته‌ها سرشار از منابع معدنی مفیدی نظیر پروتئین، چربی‌های غیراشباع، انواع ویتامین‌ها و آنتی‌اکسیدان هستند که وجود هر یک از ماده‌های گفته شدن برای بهبود کارایی بدن ضروری‌اند. در ادامه به برخی از مهم‌ترین خواص پسته برای بدن اشاره می‌کنیم:

بهبود سلامتی روده‌ها و تقویت باکتری‌های مفید در آن‌ها

کاهش کلسترول بد

تنظیم سطح فشارخون

تقویت رگ‌های خونی و افزایش کارایی آن‌ها

نکات مهم انتخاب پسته مرغوب

انتخاب و خرید آجیل باکیفیت از جمله پسته، روش‌های خاص خود را دارد. خشکبار پروینی با کسب سال‌ها تجربه اکنون قصد دارد تا راه‌های مختلف آن را برای شما توضیح دهید.

همان‌طور که می‌دانید تنوع زیاد و نژادهای مختلف پسته‌ها باعث شده تا اکثر افراد دانش چندانی دررابطه‌با انواع پسته‌ها نداشته باشند. اما یک موضوع ثابت شده وجود دارد و آن هم این است که پسته ایرانی از طعم لذیذ و منحصربه‌فردی برخوردار است. شما به‌عنوان یک خریدار قطعاً سؤال‌های زیادی دررابطه‌با خرید پسته مرغوب دارید که ما در اینجا درباره آن‌ها با شما صحبت می‌کنیم.
این راهنما به شما کمک زیادی جهت تشخیص پسته خوب از بد می‌کند. همچنین شما را جهت خریدی مطمئن راهنمایی می‌کند.
بهبود سلامتی روده‌ها و تقویت باکتری‌های مفید در آن‌ها
کاهش کلسترول بد
تنظیم سطح فشارخون
تقویت رگ‌های خونی و افزایش کارایی آن‌ها

1. طعم و مزهٔ پسته

به نظر میاید اولین و مهم ترین نکته در خرید پسته توجه به طعم و مزه ی آن است. این موضوع همچنین تاثیر زیادی روی قیمت آن ها می گذارد. انتخاب پسته برای خرید تا حد زیادی بستگی به ذائقه و سلیقه ی افراد دارد. زیرا هر کدام از انواع پسته نظیر، کله قوچی، احمد آقایی، اکبری و… طعم خاص خود را دارند. معمولا یکی از بدترین تجربه های بی کیفیت بودن پسته، طعم نم گرفته یا تلخ آن هاس که نشان از نا مرغوب بودن پسته دارد. وجود چنین پسته هایی در آجیل بسیار نا خوشایند است. برای اینکه تجربه چنین چیزی را نداشته باشید در ادامه مطلب با ما همراه باشید.

نکات مهم انتخاب پسته مرغوب

2. سایز پسته

  اندازهٔ پسته‌ها یکی از نکات قابل‌توجه برای بسیاری از خریداران است. از لحاظ نژادی برخی پسته‌ها مانند اکبری بزرگ‌تر از بقیه پسته‌ها هستند. همیشه بزرگ‌بودن سایز پسته نشان از باکیفیت بودن آن نمی‌دهد. برخی افراد هم بنا به سلیقهٔ خود از خوردن پسته‌های کوچک لذت بیشتری می‌برند. اگرچه اندازه هم یکی از نکات قابل‌توجه در خرید است؛ اما باید توجه داشته باشید که این مورد به کیفیت پسته بستگی ندارد.

3. ظاهر پسته

توجه به‌ظاهر پسته می‌تواند شما را تا حدودی برای خرید راهنمایی کند. وجود شکستگی و ترک روی پسته از نشانهٔ خوبی نیست. همچنین اگر با مشاهده پسته‌ها متوجه لکه‌های قهوه‌ای روی پوسته آن‌ها شدید کمی بیشتر به کیفیت آن توجه کنید. متأسفانه برخی فروشندگان برای فروش بیشتر این عیوب را در زیر رنگ و لعاب‌های مصنوعی می‌پوشانند که این موضوع برای سلامت انسان بسیار چالش‌برانگیز است. برای تست رنگ می‌توانید با دستمال مرطوب روی سطح پسته را لمس کنید.
علاوه بر ظاهر بیرونی توجه به‌ظاهر مغز پسته هم اهمیت بالایی دارد. مغزهایی که سیاه، چروک و خشکیده هستند کاملاً بی‌کیفیت بوده و نشان از نامرغوب بودن محصول دارد.

4. مغز پسته

از گذشته تا کنون یکی از ملاک‌های پسته باکیفیت خندان بودن آن است. این اصطلاح در اصل به این معنی است که قبل از شکستن پسته مغز آن از طرق شکاف ایجاد شده قابل رویت باشد. این موضوع تا حد زیادی به رسیدن میوهٔ پسته بستگی دارد. پسته‌های نارس طعم خوبی نداشته و شکستن آن‌ها هم بسیار مشکل است. برای اینکه متوجه شوید مغز پسته‌ها استاندارد است یا خیر می‌توانید مشتی از پسته با پوست در دستتان تکان دهید! سروصدای زیاد مغزها نشان از کوچک بودن آن‌ها است. معمولاً از این روش برای پسته‌های دربسته استفاده می‌کنند.

مغز پسته

5. یک‌شکل بودن

اکثر افراد یکدست بودن آجیل را یکی از نشانه‌های کیفیت آن می‌دانند. باتوجه‌به اینکه قیمت پسته‌ها متفاوت است ممکن است برخی فروشندگان چند نوع پسته را باهم مخلوط کرده باشند. گاهی اوقات یکدست نبودن محصول نشانهٔ کهنگی و بی‌کیفیت بودن آن است.

6. بسته‌بندی

بسته‌بندی یکی دیگر از نکات مهم در خرید آجیل است. اگر شما هم آجیل را به‌صورت فله‌ای خریداری می‌کنید باید بگوییم توجه به بهداشتی بودن بسته‌بندی آن‌ها بسیار مهم است. همچنین برخی از افراد به‌صورت خرد و بسته‌بندی‌شده آجیل را خریداری می‌کنند. برای این افراد بسیار ضروری است که قبل از خرید محصول حتماً تاریخ درج شده روبسته بندی را چک کنند.

بسته بندی اجیل

7. فروشنده محصول

معمولاً در بین انواع آجیل، آجیل‌های طعم داده شده طرف‌داران بیشتری دارند. به همین علت تشخیص پستهٔ بودادهٔ مرغوب از نامرغوب کمی مشکل است. زیرا بسیاری از افراد طعم کهنگی را با انواع طعم‌دهنده‌ها از بین می‌برند. بهترین کار در این زمان پیداکردن فروشنده‌ای معتبر است. معمولاً مراکز خشکبار برای فروش پسته مناسب هستند. امروزه فروشگاه‌های فیزیکی و آنلاین گسترش زیادی پیدا کرده‌اند؛ بنابراین شما برای خرید باید به سراغ فروشندگانی بروید که علاوه بر دارای اعتبار بودن محصولات باکیفیت را عرضه کنند. خشکبار پروینی با سال‌ها تجربه در زمینه فروش خشکبار اکنون در خدمت شما مشتریان گرامی است. جهت خرید می‌توانید به فروشگاه اینترنتی ما مراجعه نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *